O PREDUZEĆU


Preduzeće CmC Controlmatic Commerce d.o.o. Herceg Novi  je osnovano  1989. godine  i od tada, pa nadalje, naše aktivnosti su najviše povezane sa medijem vodom, u puno segmenata. Radimo u okviru Grupacije CmC Ekocon koja ima preduzeća u svim bivšim JU republikama, Kosovu, Albaniji i Bugarskoj.

 

Polje aktivnosti  i unutrašnja organizacije preduzeća CmC Controlmatic Commmerce d.o.o. Herceg Novi je uslovljeno ciljem da se zadovolje brojni zahtjevi klijenata, kao i da se realizuju njihovi  zahtjevi na najbolji mogući  profesionalni način.

 

Spisak referenci dovoljno govori o našim sposobnostima i iskustvu da odgovorimo kvalite-tno na  zahtjeve i potrebe  klijenata, a ujedno nas preporučuje kao jednog  od  lidera u ovoj oblasti na našim prostorima.

 

Preduzeće CmC Controlmatic Commerce d.o.o. Herceg Novi, posjeduje višegodišnje iskustvo u projektovanju i izgradnji cjevovoda, kanalizacionih kolektora i pumpnih stanica, za pitku i otpadne vode. Bavimo se kondicioniranjem pitke vode, bazenskih i otpadnih voda, sa posebnim naglaskom na dezinfekciji.

 

Pored pomenutog naša osnovna djelatnost je projektovanje i izgradnja mjernih i regula-cionih sistema, kao i sistema za vođenje tehnoloških procesa. Značajno mjesto u našem poslovanju zauzima montaža vodomjera, mjerača toplotne energije, servis vodomjera sa ukupnim procesom rada na pripremi za ovjeru tačnosti.

 

Sve poslove radimo u strukturi inženjeringa, uz dobru organizovanost servisa za održavanje opreme u garantnom i van garantnom roku. Na kraju, naše djelovanje se zatvara poslovima zastupanja i trgovine.

 

Preduzeće CmC Controlmatic Commerce d.o.o. Herceg Novi ima jak oslonac u obrazovanim kadrovima, sopstvenim građevinskim mašinama i opremi, kao i sopstvenim alatima i opremi za mašinske i elektro radove.
Ponosimo se pozitivnim rezultatima poslovanja u svim prethodnim godinama, ostvarenim planovima razvoja i obezbjeđenim uslovima za daljnje napredovanje.